Gå til hovedindhold

Personalet

For os er det vigtigt, at vi er åbne og tydelige og har hoved og hjerte med i det, som vi gør!

Indhold

  Forrige Næste

  Personalet i Svalen består af en lille solid og stabil gruppe faste medarbejdere og faste vikarer. For børn og forældre betyder det, at de altid bliver mødt af kendte ansigter. I selve personalegruppen bevirker det, at vi kender hinanden indgående og derfor kan udnytte den enkeltes ressourcer og forskelligheder optimalt.

  Pædagogisk arbejde kræver et stort følelsesmæssigt overskud og en personlig sikkerhed. Vi oplever, at evnen til at lytte til hinanden, give og modtage omsorg, den gensidige respekt, vores evne til at finde fælles holdninger og være enige om handlingerne giver os et solidt fundament at trække samt bygge på.

  Drivkraften i vores arbejde er arbejdsglæden, kærligheden og omsorgen for børnene. I Svalen har vi stor glæde og udbytte af at modtage pædagogstuderende. Ligesom vi også byder borgere fra forskellige kommunale tiltage, samt praktikanter fra folkeskolen og andre velkomne. Børnene synes, det er spændende med "nye voksne" i huset og vi lader ikke chancen for ny inspiration og nye vinkler gå ubenyttet forbi. 

  Inspiration og ny viden får vi også gennem erfaringsudvikling med andre institutioner, kurser, litteratur mv. Hertil kommer, at vi har engagerede forældre, og en bestyrelse som også bringer nye ideer og tiltag i spil. 

  Vuggestuen 

  Connie Jensen, Pædagog/leder

  Metha Hansen, Pædagogmedhjælper

  Charlene Ketelsen, Pædagog  

  Anne Johansen, Pædagog

  Christina Schmidt, Pædagog

  Børnehaven

  Anette Frederiksen, Pædagog

  Bente Hein, Pædagog

  Christine Hein, Pædagog

  Kirsten Clausen, Pædagogmedhjælper

  Susanne Küseler. Pædagogmedhjælper

  Jonas Tollestrup Jensen, Pædagogmedhjælper

  Vikarer

  Malene Küseler