Gå til hovedindhold

Svalen Holbøl

I Svalen kender vi hinanden, vi holder af hinanden og vi passer på hinanden!

Billede af et barn

Indhold

  Svalen er en selvejende institution som har skrevet kontrakt med Åbenrå kommune.

  Svalen er vuggestue og børnehave for børn i alderen 0-6 år og er med sine 40-60 børn en lille institution. Netop institutionens størrelse er, set ud fra en pædagogisk synsvinkel, vores væsentligste styrke. Svalen er et lille helle i en stor og hektisk verden, hvor grundlæggende værdier som nærhed, tillid, tryghed dyrkes og trives

  Svalen ligger i naturskønne omgivelser i den lille landsby Holbøl med Grænseegnens friskole som nærmeste nabo. Vi råder over rummelige, velindrettede og indbydende inden- og udendørs faciliteter.

  Leg, læring og udvikling er tre sider af samme sag. Vores hverdag er planlagt således, at den indeholder en høj grad af fri leg, men også mange aktiviteter som er pædagogstyrede og som sigter mod optræning af færdigheder og kompetencer.

  Arbejdsglæde, kreativitet og opfindsomhed blandt personalet gør, at vi tilbyder børnene en hverdag som på en og samme tid er både genkendelig og i faste rammer og alligevel fyldt med overraskelser og indhold.

  Vi vægter et godt forældresamarbejde højt, så vi i fællesskab kan udvikle trivelige, sociale, selvstændige og ansvarsbevidste børn.

  Svalen skal opleves

  Har du spørgsmål, eller har du lyst til komme på et uforpligtende besøg i Svalen, er du meget velkommen til at kontakte os.

  Kontakt

  Skolegade 2, Holbøl
  6340 Kruså

  Telefon: 7376 8445

  E-mail: svalen@aabenraa.dk